Matjes

En gave fra Havet

Matjes - nesten som sushi!

Matjes kan sammenlignes med Norsk sushi. Den smaker fortreffelig, er lite salt og kan kombineres med det meste. Dessuten er den kjempesunn.

Vanlig tilbehør er: Kuttet løk, rødbeter, sylteagurk, kokte poteter, potetsalat, tomat, flatbrød, loff, grovbrød, rugbrød, rømme og mye mer.

Matjes er klar til bruk etter tining. Matjes inneholder mye sunt fett, lite salt og ingen konserveringsmidler. Tint matjes er holdbar i 2 døgn i kjøleskap. Matjes kan marineres, men dette vil ikke øke holdbarheten. Tint matjes skal ikke fryses igjen.

Koldtbord

Matjes passer perfekt på et koldtbord men kan også brukes til fingermat, sushi, tapas, lunsj, forrett eller middag. Kom tilbake for mange flotte oppskrifter! For andre oppskrifter, ta en titt på www.godfisk.no.